Yhteistyökumppanit

 

 

Aqua Lapland /Aavasaksan Vesi

Aqua Lapland/Aavasaksan Vesi tukee Lastenklinikoiden Kummien toimintaa lahjoittamalla jokaisesta myydystä Kummit-lähdevesipullosta ja -kanisterista 10 snt Kummeille. Tämän lisäksi lähdevettä lahjoitetaan Kummien tapahtumiin.


Calligraphen

Calligraphen on Kummien kanssa yhteistyössä joulukorttien myynnissä. Yritys lahjoittaa 20 senttiä jokaisesta kortista Kummeille.


Finnair

Finnair Plus -lentopisteyhteistyö lennättää potilasperheitä kodin ja lastenklinikan välillä. Kummit ja Finnair ovat tehneet yhteistyötä useiden vuosien ajan.


Click Henkilöstöpalvelut

Click Henkilöstöpalvelut Oy tukee Lastenklinikoiden Kummit ry:n tärkeää työtä 10 000:lla eurolla vuosittain. Clickin lahjoituksilla on hankittu Tampereen, Turun ja Helsingin lastenklinikoille muun muassa uusia koneita ja laitteita sekä parannettu lapsipotilaiden viihtyvyyttä. Clickin ja Kummien yhteistyö on alkanut vuonna 2013.


Laakkonen

Laakkonen on Kummien pitkäaikainen kumppani ja yhteistyön avulla on tuettu mm. lasten syöpätautien tutkimusta sekä sydänkirurgiaa Suomessa. Laakkonen on yksi Elämä Lapselle -konsertin pääyhteistyökumppaneista.


Laatukoru

Laatukoru-liikkeet lahjoittavat 10 % vuoden 2018 aikana myydyistä Teemu-nalle-tunnuksin koristelluista kummilahjoista sekä nomination-korupalasta pienille vauvoille. Lahjoituksella hankitaan keskoskaappeja lastenklinikoille.

 


Oriola

Oriola lahjoittaa 1.1.2018–31.12.2018 myydyistä valituista Gefilus-tuotteista 3 senttiä/tuote Kummeille.


Vileda

Vileda lahjoittaa jokaisesta Wettex Soft&Fresh 1,5m Ltd Edition Kummit -kampanjarullasta 10 snt Lastenklinikoiden Kummien kautta lasten ja nuorten mielenterveystyön hyväksi.


 

Mirum

Mirum (ent. Activeark JWT) mahdollisti Kummien uuden joululahjakoneen, jonka avulla lahjoittajat voivat lähettää sähköisiä joulutervehdyksiä läheisilleen ja yhteistyökumppaneille.


Arena Interactive Oy

Arena Interactiven kanssa tehdään yhteistyötä tekstiviestilahjoituspalvelun osalta.


Elixia

Elixian ja Kummien kumppanuus käynnistyi loppuvuoden 2016 aikana. Yhteistyön avulla tuetaan lasten ja nuorten fysioterapiaa.

 


Arnolds

Arnolds lahjoittaa donitseja Kummien tapahtumiin. Arnoldsin tuotteita toimitetaan myös lastenklinikoille.


Datapalvelut.net

Datapalvelut.net lahjoittaa koneita Helsingin lastenklinikalle ja tarjoaa apua laitteiston ylläpitoon.


ePressi.com

ePressi.com lahjoittaa mediapalvelunsa Kummien käyttöön.

 


Lumene

Lumene lahjoittaa tuotteitaan Kummien tapahtumiin.


Fondia

Fondia Oy on auttanut tuotemyyntisopimuksen laadinnassa.


Futureimagebank

Futureimagebank on lahjoittanut Kummeille kuvankäyttöoikeudet.


Hartwall Arena

Elämä Lapselle -konsertti palaa Hartwall Arenalle 2018.


Tivoli Sariola

Tivoli Sariola ovat tehneet yhteistyötä jo usean vuoden ajan. Sariolan eläinkaruselli on pyörinyt myös kaikkien lastenklinikoiden edustalla.


Postnord

Postnord tukee Kummien työtä kuljetuksin sekä tarjoamalla varastotilaa. Postnord on myös Vanajanlinnassa järjestettävän Kummit Golfin sponsori.


Ticketmaster

Lipunmyyntikumppani Kummien yleisötapahtumissa


Luovat Palvelut

Luovat Palvelut tukee Kummeja tarjoamalla erilaisia luovia ratkaisuja tapahtumiin ja projekteihin, somistuksia konsertteihin tai tapahtumiin, radiomainosten tekoa ym.


M-Brain Media

M-Brain Media Oy tarjoaa Kummeille tukea tehokkaaseen mediaseurantaan.


Radio Nova / Bauer Media

Radio Nova on Kummien pitkäaikainen mediayhteistyökumppani eri tapahtumissa.


Paperipalvelu

Paperipalvelu lahjoittaa toimistotarvikkeita Kummien käyttöön.


R-kioski

R-kioskin henkilökunta on äänestänyt hyväntekeväisyyskohteekseen Kummit, jonka työtä R-kioski tukee mm. joululahjoituksella.

 


Ricoplaza

Ricoplaza lahjoittaa tuotteitaan Kummien tapahtumiin. 


Staples

Maailman suurin toimistotarvikemyyjä Staples tukee 2 Million & Change -ohjelmansa kautta Kummien toimintaa ja lastentautien tutkimustyötä.


Stopteltat Oy

Stopteltat Oy on valtakunnallisesti toimiva telttojen ja kalusteiden vuokrausyritys. Stopteltat on lahjoittanut Kummien kautta Helsingin Lastenklinikalle kesäksi käyttöön teltan lasten ulkoleikkejä varten.


Suomen Asiakastieto

Suomen Asiakastieto tukee Kummeja yrityslahjoittajien tavoittamisessa.


Tallink Silja

Tallink Silja Oy:n ja Lastenklinikoiden Kummit ry:n yhteistyöllä tuetaan lasten ja nuorten kirurgista hoitoa. Tallink Silja järjestää mm. Kummit-risteilyitä ja on mukana Kummien konserteissa sekä golf-tapahtumassa.


Planeetta 10 & Grano Diesel

Kummien markkinointiviestinnän apuna ovat luovan osaamisen Planeetta 10 sekä suoramarkkinointiin erikoistunut Grano Diesel. 


Webropol

Webropol on lahjoittanut kyselysovelluksen Kummien käyttöön.

 


Scandic

Scandicin ja Kummien yhteistyön ansiosta lastensairaaloissa asioivat perheet voivat majoittua Scandic-hotelleihin edullisesti lähellä sairaalaa. Etuseteleitä saa suoraan seuraavista sairaaloista:
TYKS/Lastenklinikka, TAYS/Lastenklinikka, KYS/Lastenklinikka, OYS/Lapset ja Nuoret, HUS/NaLa sekä Lapin sairaanhoitopiiri ky./Lastenpsykiatrian yksikkö.


Cumulus

Cumulus tarjoaa etuseteleitä potilasperheiden käyttöön heidän ollessaan hoitojaksoilla klinikkapaikkakunnilla.


Hotelli Helka

Hotelli Helka tekee majoitusyhteistyötä Kummien kanssa.


Specsavers

Maailman suurin yksityisomisteinen optisen alan yhtymä, Specsavers, on Kummien uusia yhteistyökumppaneita.


HUOM!

Kiinteistönvälitykseen ja kiinteistöjohtamiseen erikoistunut HUOM! on Kummien uusi yritysyhteistyökumppani.


Vuohelan Herkku

Gluteenittomiin tuotteisiin erikoistunut Vuohelan Herkku on Kummien uusi rojaltikumppani - rojaltituotteena Vuohelan Herkun riisipiirakka.