Elämä Lapselle

Suomen tunnetuimpiin hyväntekeväisyystapahtumiin lukeutuva Elämä Lapselle -konsertti järjestetään Metro Areenalla Espoossa keskiviikkona 13.9.2017 klo 19-22. Huippuartistien tähdittämän konsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa. Elämä Lapselle esitetään perinteiseen tapaan myös kaksituntisena suorana lähetyksenä Maikkarilla klo 20-22. Konsertin avulla tuetaan Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.  Elämä Lapselle -konsertissa esiintyvä mm. Profeetat, Ellinoora, Robin, JVG, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Alex Mattson, Isac Elliot sekä Mikael Gabriel. 

Lahjoitukset

Yli 1000 euron lahjoituksella saa tervehdyksen suoraan Elämä Lapselle -konserttilähetykseen MTV3:lla keskiviikkoiltana 13.9. klo 20-22.

20€:n lahjoituksen voi tehdä soittamalla numeroon 0600-1-6000 tai tekstaamalla KUMMIT20 numeroon 16499.

Kaikki lahjoitusvaihtoehdot löydät täältä.

 

Elämä Lapselle -konsertti osana virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa

Palaa Elämä Lapselle 2017 -konserttitunnelmiin Maikkarin Katsomossa.

Huippuesiintyjien tähdittämä konsertti

Elämä Lapselle kokoaa artistitähdet samalle lavalle - hyvän asian äärelle - yhden illan ajaksi. Artistikiinnityksiä tehdään aina alkusyksyyn asti.

Profeetat

Suomiräpin jättiläiset löivät kättä päälle ja lähtivät yhdessä rundille – yhteisten biisien voimin. Kummien hallitukseenkin kuuluva ELA on ollut vuosia tärkeässä roolissa hyvän viestin viemisessä eteenpäin ja Cheek on niin ikään antanut panoksensa Kummien tapahtumiin jo kymmenen vuoden ajan. 

Mikael Gabriel

MG on ollut kotimaisen rapin kovia nimiä jo hyvän aikaa, mutta viimeistään Vain elämää -ohjelman lainabiisit toivat esiin Miklun monipuolisuuden artistina. 

Robin

Huippuluokan lahjakkuus, joka vie uraansa määrätietoisesti vuodesta toiseen eteenpäin. 2016 Elämä Lapselle -konsertissa Robin esiintyi yhdessä nuoren potilaan, Eemilin, kanssa.

Alex Mattson

EDM-tähti Alex Mattson on myös kansainvälisesti katsoen yksi kotimaan lupaavimmista nuorista tuottaja-artisteista. 

Isac Elliot

Vaikka Isacin laulu-ura on lupaavasti liikkeellä ulkomailla, niin tänä vuonna häntä on kuultu myös suomeksi – Miklun kanssa tehdyssä ja soittolistat vallanneessa ”Liikaa sussa kii” -biisissä.  

Ellinoora

Monet Ellinooran kappaleista taipuvat komeasti yhteislauluksi ja kertosäkeiden koukut ovat niissä erittäin tehokkaita.  Ellinoora esiintyy Ellissä nyt ensimmäistä kertaa.

Antti Tuisku

Tuiskun Antti on poptähtenä vertaansa vailla – loistava esiintyjä ja erinomainen esikuva. Tosi hienoa saada Antti parin vuoden tauon jälkeen Elämä Lapselle -konserttiin mukaan. #anatude #tervetuloa

JVG

Jaren ja Ville Gallen rapduo on edennyt viime vuodet kotimaisen musiikin etulinjassa. Areenat täyttyvät ja meininki on katossa. Samalla pidetään huolta – kaksikko on jo monena vuonna osallistunut Kummien tapahtumiin.

Alma - peruuntuu

Alma on valitettavasti joutunut perumaan esiintymisensä Elämä Lapselle -konsertissa.

Elton Johnin piti löytää Alma ensin omalle soittolistalleen, niin Suomessakin alkoi kunnon kuhina. Räväkkä ja upeaääninen Alma valittiin Emma-gaalassa vuoden tulokkaaksi 2016.

Jenni Vartiainen

Kotimaisen musiikin tähtikimaraan jo pitkään kuulunut Jenni Vartiainen on hurmannut yleisönsä lukuisia kertoja Elämä Lapselle -konserteissa vuosien saatossa. Mahtavaa saada Jenni taas mukaan.

Nelli Matula

Rähinä Recordsin artisti Nelli Matula on superlahjakas laulaja/lauluntekijä/tanssija, jota on tänä keväänä kuultu mm. yhdessä Robinin kanssa äänitetyssä Hula Hula -biisissä. Nelli esiintyy Kummien tapahtumassa nyt ensimmäistä kertaa.

Teflon Brothers

Suurenmoisen striimisuosion vakiinnuttaneet Teflarit tekivät muutama vuosi sitten yhdessä Sunan koulun kuoron kanssa kultaa myyneen Kendo Anthem -hyväntekeväisyysbiisin Kummeille. Bändin jäsenet ovat vierailleet myös lastenklinikalla, joten Elämä Lapselle -lava on luonteva jatkumo tässä kehityksessä.

Arttu Lindeman

Tubettajatähdestä supernopeasti suosikkiartistiksi edennyt Arttu esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa ensimmäistä kertaa.

Lucas

Lupaava laulaja/lauluntekijä Lucas julkaisi debyyttialbuminsa pari vuotta sitten ja kohosi sen myötä kotimaan kiinnostavimpien nuorten artistien joukkoon. Tällä hetkellä Lucas nauttii vankkaa striimisuosiota sekä keikkailee aktiivisesti eri puolilla Suomea. 

Aleksanteri Hakaniemi

Aleksanteri Hakaniemi ehti ennen soolouransa alkua keikkailla monen tutun kotimaisen artistin kanssa. Nyt on ollut kuitenkin oikea hetki astua itse parrasvaloihin. 

Mikko Harju

Mikko Harjun Sinä riität -kappale innosti useita suomalaisia jopa tatuoimaan itseensä laulun sanoman. Biisillä on muuten sama nimi kuin Kummien mielenterveyskampanjalla lähes kymmenen vuotta sitten.

Toni Marie Iommi

Legendaarisen Black Sabbath -kitaristin tytär on kotiutunut Suomeen, jossa oma musiikkiurakin ottaa vankkoja askeleita eteenpäin. Toni Marie esiintyy Elämä Lapselle -konsertissa ensimmäistä kertaa.

Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme
Yhteistyökumppanimme